Çoban: Saray'ı daha modern hale getireceğiz

30 Mart'ta yapılan seçimlere CHP'nin adayı olarak katılan ve yeniden başkanlığa seçilen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede "Seçimler Sa

Saray 2.04.2014 12:18:00 0
Çoban: Saray

ÇAĞDAŞ VE AYDINLIK BİR SARAY İÇİN YOLA ÇIKTIK

Çağdaş ve aydınlık bir Saray için çıktıkları yolda kendisini yeniden Saray Belediye Başkanlığına seçen vatandaşlara teşekkür eden Çoban, “Bizlerle birlikte gece gündüz demeden yorgunluk bilmeden her zaman bizlerin yanında olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olduğunu anımsatan Çoban “Büyükşehir bütçesinden de gelecek para ile ilçemizi bu günkünden daha modern bir kent haline getireceğiz” dedi. Halkın beklentilerini bildiğini söyleyen Çoban “Öncelikle de öncelik arz eden beklentilerin giderilmesini sağlayacağız. Her zaman olduğu gibi ben değil biz yönetiyoruz diyeceğiz ve belediyeyi birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

HALKIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

Artık herkesin, tüm Saray halkının başkanı olduğunu söyleyen Çoban ekibiyle birlikte bu dönem daha iyi işlere imza atmak için çok çalışacaklarını ve halkın güvenine layık olacaklarını söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10