Albayrak startı verdi

Görevi devraldıktan sonra yeni dönemin startını veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda "Yakamdaki parti rozetini bugün itibariy

Tekirdağ 9.04.2014 13:43:00 0
Albayrak startı verdi

TÜM VATANDAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ

Albayrak, artık bütün Tekirdağ’ın başkanı olduğunu ifade ederek “Tüm vatandaşlarımızı samimiyetle kucaklayacağız ve hizmeti tüm vatandaşlarımıza götüreceğiz. Tekirdağ’da artık yeni bir dönem başlıyor. Hep birlikte durmadan çalışacağız. Yorulmak yok. Tekirdağ’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Elimizde maddi anlamda büyük bir güç var. Bu gücümüzü korumak benim namusumdur. Bu gücü sadece ve sadece Tekirdağ için kullanacağız. Tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Tekirdağ’da hizmet yarışını başlatıyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Açılış konuşmasını CHP İl Başkanı Recep Palabıyık’ın yaptığı törende ayrıca, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de birer konuşma yaparak parti örgütüne teşekkür edip, Kadir Albayrak ve ilçe belediye başkanlarına başarılar diledi.

KATILDIĞI İLK ETKİNLİK ROMAN ETKİNLİĞİ OLDU

Göreve başlayan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye tarafından Dünya Roman Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Üç Kemaller Parkı’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Albayrak, “Mazbatamı aldım ve göreve başladım. İlk katıldığım etkinlik de roman kardeşlerimizin etkinliği oldu. Ben tüm Tekirdağ’ın olduğu gibi roman kardeşlerimizin de Kadir Abisiyim. İnşallah önümüzdeki dönemde roman yöneticiler de çıkacaktır. Roman vatandaşlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

İLK ETKİNLİĞİMİZİ DÜZENLEDİK

Programda konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da belediye olarak ilk etkinliklerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek “İlk etkinliğimizi roman kardeşlerimiz için düzenledik. Ama biraz aceleye geldi. Önümüzdeki sene çok daha geniş kapsamlı, Kakava Şenlikleri gibi büyük bir organizasyon yapacağız. Roman vatandaşlarımızın günü kutlu olsun” dedi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu’nun yanı sıra belediye meclis üyeleri ve roman vatandaşlar katıldı. Etkinlikte Süleymapaşa Kent Orkestrasının müzik dinletisinin yanı sıra dans gösterileri de yapıldı.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10