SGK'da gündem değerlendirmesi

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde gündem değerlendirme toplantısı yapılırken, İl Müdürü Fatma Derya Alan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl müdür yard

Tekirdağ 9.04.2014 14:04:00 0
SGK

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET

Doküman Yönetim Sisteminin (DYS) aktif olarak kullanılmasının gerekliliği belirtilirken, işveren uygulamaları son durumu, servis iş akışları ve performanslarının durumu, tahsilat oranları, icra ve iş veren dosya sayıları,  maaş bağlama gün sayısı, denetim işlerinin son durumu, servislerde bekleyen dosya olup olmadığı, ve birimlerin talep, istek ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan İl Müdürü Fatma Derya Alan, Kamu hizmet standartlarının yerine getirilmesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışı bilinci ile hareketle çalışılması gerektiğini ifade etti.

HEPİNİZE GÜVENİYORUM

Alan “Kurumumuzun vizyonuna katkı sağlayacak hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek için hep birlikte çalışacağız. Hepinize bu konuda güveniyorum. Personelinizle birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı dayanışmayla görevlerinizi sürdürmenizi onlara örnek olmanızı istiyorum. Bu anlayış ve işleyişin Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün imajına olumlu katkı yapacağına inanıyor bu konuda hassasiyetinizi bekliyorum. İdareci olarak her işimizi iyi niyet çerçevesinde halledebileceğimize inanıyorum. Sorunlarımız varsa hep beraber çözeceğiz” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10