Kaymakam Öner'den ÇTSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılan yenileme çalışmalarının ardından Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, ÇTSO Yönetim Kurulu Yönetimi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 9.04.2014 16:40:00 0
Kaymakam Öner

TÜM ÜYELERE HAYIRLI OLSUN

Öner’i, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın, Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sinan Sifil, Mesut Görgün, Metin Taşdelen karşıladı. Ziyarette konuşan Kaymakam Öner, ÇTSO Hizmet Binasının yenilenen halini çok beğendiğini ifade etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, üç ilçedeki sanayicileri ve tüccarları başarılı bir şekilde temsil ettiğini söyleyen Öner “Yenilenmesinin ardından daha modern ve işlevsel bir hal alan Oda hizmet binası, tüm üyelerinize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

KALKINMA İÇİN ATILAN KÜÇÜK BİR ADIM

Öner, hem hayırlı olsun demek hem de teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade ederek “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yaptığı hizmetlerin yanı sıra eğitime verdiği destekle de adından sıkça söz ettiriyor. Saray’da halen inşaatı süren Meslek Yüksek Okulu’na sağladığınız destek için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretinden dolayı Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’e teşekkür ederek “Bir ülkenin, hem ekonomik hem de sosyal kalkınmasını sağlayan güç ve araç eğitimdir” dedi. Kozuva, eğitime sağladıkları her desteği, ülke ekonomisi ve kalkınması için attıkları küçük bir adım olarak nitelendirdiklerini söyledi.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10