Yeni meclis ilk kez toplandı

30 Mart seçimlerinde göreve gelen Süleymanpaşa Belediye Meclisi, ilk toplantısını yaptı.

Süleymanpaşa 9.04.2014 17:06:00 0
Yeni meclis ilk kez toplandı

KATILIMI YÜKSEK BİR SEÇİM YAŞADIK

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat  toplantıda yaptığı konuşmada, Süleymanpaşa’nın özel bir yer olduğunu ifade etti. Katılımı çok yüksek bir seçim yaşadıklarını söyleyen Eşkinat “Bu seçimi adeta şölene dönüştürdük. Sonuçta seçilen herkesi kutluyorum. Seçime siyasi biri olarak girsem de seçildikten sonra yakamdaki parti rozetini çıkardım. Artık Süleymanpaşa’nın başkanıyım. Bütün gruplara eşit davranacağım. Biz burada 31 kişilik bir aileyiz. Birbirimiz uyaracağız” dedi.

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Yanlış yapmamak için çalışacaklarını dile getiren Eşkinat “5 yıl boyunca mutlu ve sağlıklı Süleymanpaşa için başarılı bir geleceği birlikte planlayacağız” diye konuştu. Eşkinat’ın konuşmasının ardından toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Toplantıda görüşülen bazı maddeler sonunda bazı evraklar gerekli komisyonlara havale edildi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Gerçekleştirilen toplantıda Meclis Başkanvekilliği, Encümen Üyeleri ve ihtisas komisyonları belirlendi. Seçimler sonunda Meclis Başkanvekilliğine Münir Karaevli, Meclis Katipliğine Ali Tunç Saygun, Gönül Dinçer Encümen Üyeliklerine İlhan İmrak, Meral Özdemir, Ömer Faruk Küçük, Marmara Belediyeler Birliğine Deniz Taner, Münir Karaevli, Trakyakent’e İlhan İmrak, Meral Özdemir Tarihi Kentler Birliğine Berkay Çakır, Trakya Kalkınma Birliğine Veysel Kaplan, Tüketici Hakem Heyetine Veysel Kaplan ve Gayrimenkul Satış Komisyonuna Berkay Çakır seçilirken İmar Bayındırlık Komisyonuna Meral Özdemir, Ergün Güleryüz, Berkay Çakır, Nevzat Bahar, Rüştü Özgün; Plan ve Bütçe Komisyonuna Ömer Faruk Küçük, Gönül Dinçer, Filiz Çelik, Sezai Çetin, Ali Darıcı; Çevre Sağlık ve Diğer İşler Komisyonuna Alpay Kutal, Veysel Kaplan, Ali Tunç Saygun, Şükriye Gündüzler, Serpil Nalcıoğlu; Kültür komisyonuna Edibe Akçakaya, Deniz Taner, Hülya Karaağaç, Nurettin Değirmenci, Sabri Çınar seçildi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10