Yeni meclis ilk toplantısını yaptı

Çorlu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen yerel seçim sonuçlarının Çorlu, Tekirdağ ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Çorlu Belediye Başkan

Çorlu 10.04.2014 20:28:00 0
Yeni meclis ilk toplantısını yaptı

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

 Meclisin seçilmiş en genç 2 üyesi olan Umut Azgüler ve Değer Kara ile divan oluşturulmasıyla başlayan Çorlu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi’nde Meclis 1. Başkan Vekilliği’ne Hasan Toprak; Meclis 2. Başkan Vekilliği’ne ise İskender Coşkun seçildi. Meclis Katip Üyeliği’ne Feray Karagöz ve Ateş Akdere asil; Hülya Perin ile Kurtuluş Ay ise yedek üye olarak seçildi. Encümen Üyeliği’ne Umut Azgüler, Muzaffer Birdal ve Alev Türk seçildi. İmar Komisyonu’na Nazmi Aydoğmuş, Fatma Gürel, Cihan Kaygusuzoğlu, Yalçın Şener ve Mustafa Güçlü seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na Ayşe Eroğlu, Değer Kara, Sevil Aksoy, Şükrü Erhal ve Kurtuluş Ay seçildi. Marmara Belediyeler Birliği’ne Ünal Baysan, Ahmet Sarıkurt ve İbrahim Yerlioğlu asil;  Cihan Kaygusuzoğlu ile Serkan Erçili yedek üye olarak seçildi. TRAKYAKENT Birliği’ne Ünal Baysan, Cemal Çiçek asil; Cano Şap yedek üye seçildi. İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’ne Güner Çetin asil; Osman Öztürk ise yedek üye olarak seçildi. İçkili Bölge Tespit Komisyonu Üyeliği’ne İskender Coşkun, Hülya Perin, Fatma Gürel, Serkan Erçili ve Ateş Akdere seçildi. Cadde ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonu Üyeliği’ne Zarife Atik Geylan, Hülya Perin, Serhad Çatalkaya, Bülent Kervancı ile Cano Şap seçildiler.

BAYSAN’A YETKİ VERİLDİ

Çorlu Belediyesi meclis toplantılarının her ayın ilk Çarşamba günü yapılması; encümen toplantılarının ise her hafta Çarşamba günleri yapılması kararlaştırıldı. Sendika ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi yapılabilmesi için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a yetki verildi. Denetim Komisyonu Raporu Belediye Meclisi’nin bilgisine sunuldu. Bütçelerin revize edilmesi konusu görüşülmek üzere plan bütçe komisyonuna havale edildi. Faaliyet Raporu görüşülüp oybirliği ile kabul edildi. 1/1000 Ölçekli Revizyon İlave Uygulama İmar Planı itirazları okunup görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10