Stockhlolm gezisinden dönen öğrencilerden Kubilay'a ziyaret

İlaç Üretim Prosesinde Kullanılan Enstrümantal Analiz Cihazlarının Uygulamalı Eğitimi Projesi kapsamında 2 Mart'ta Stockholma giden Veliköy Çok Programlı Lisesi öğrencileri yurda döndü.

Çerkezköy 10.04.2014 21:08:00 0
Stockhlolm gezisinden dönen öğrencilerden Kubilay

TEKİRDAĞ’DAN KABUL EDİLEN TEK PROJE

Öğrenciler Veliköy ÇPL Müdürü Muzaffer Arslan ve öğretmenleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Veliköy Çok Programlı Lisesi’nin hazırladığı projenin 2 bin 293 proje arasından seçilerek 384 proje arasına girmeye hak kazandığını anımsatan Kaymakam Kubilay “Aynı zamanda Tekirdağ’dan kabul edilen tek proje olmuştu. Veliköy Çok Programlı Lisesinden 20 öğrenci ve 3 öğretmen bu proje kapsamında 2 Mart’ta Stockholme göndermiştik” dedi.

ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİNİZ

Öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay “Yapmış olduğunuz gezide sadece ilaç ve kimya alanında bilgi alışverişi değil aynı zamanda kültür alış verişinde de bulundunuz. Okulunuzu ve Ülkemizi temsil ettiniz. Umarım başka projelerle tekrar gelirsiniz. Ailelerinize selam gönderiyorum” dedi. Kaymakam Kubilay, Veliköy ÇPL Okul Müdürü Muzaffer Arslan’a, öğretmenlere, öğrencilere, Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında projeye destek veren Ulusal Ajansa teşekkür etti.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10