Akay: Yeni bir dönem başlayacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Akay dün saat 15.00'da da AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Teşkilatı üyeleri ve AK P

Çerkezköy 10.04.2014 21:15:00 0
Akay: Yeni bir dönem başlayacak

SORUNSUZ BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, sorunsuz bir seçim dönemi geçirdiklerini belirterek “Seçim yarışını kazanan CHP Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a görevinde başarılar diliyorum. İlde ve Çerkezköy’de yapılacak olan işlerde ve Ankara’daki ikili ilişkilerde teşkilat olarak sizlerin yanınızda olacağız” dedi. AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç da seçimlerin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

ÇERKEZKÖY, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMALI

Seçimin ardından küçüğünden büyüğüne kadar herkesin aynı masa etrafında toplanabildiğini söyleyen Kılınç “Seçimler Çerkezköy’de seçimler medeni bir şekilde yapıldı. Çerkezköy’deki medeni hususların ve ilişkilerin tüm Türkiye’ye örnek olması gerekiyor” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaret dolayısıyla AK Parti heyetine teşekkür etti. Cumartesi günü yeni meclis üyeleri ile birlikte yeni bir döneme başlayacaklarını söyleyen Akay “Meclis üyelerimiz ile birlikte beş yıl içersinde Çerkezköy adına güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

KIZILPINAR’DAKİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Beş yıl boyunca el ele Büyükşehir’den de en güzel hizmeti alıp güzel yatırımlar yapmayı hedeflediklerini dile getiren Akay, Kızılpınar ile ilgili de konuştu. Kızılpınar’ın içler acısı halini herkesin bildiğini söyleyen Akay “En yakın zamanda öncelikli olarak hep birlikte Kızılpınar’daki sorunları halledeceğiz” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10