Canbey: Her türlü fedakarlığa hazırız

Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Aysel Erkmen ve personeli ile Basın İlan Kurumu çalışanları için önceki gün tanışma toplantısı düzenlendi. Basın İlan Kurumu Tekirdağ

Tekirdağ 11.04.2014 16:07:00 0
Canbey: Her türlü fedakarlığa hazırız

HIZLI BİR BÜYÜME YAKALADI

Tekirdağ’ın hem yatırım hem de nüfus açısından hızlı bir büyüme yakaladığını söyleyen Canbey “Basın olarak bizim de buna ayak uydurmamız lazım. Kurum olarak biz bu noktada üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız” diye konuştu.

UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK

Canbey, 1 Mart 2012’de merkezin gazetelerini, 1 Nisan itibariyle de ilçe gazetelerinin sorumluluğunu devraldıklarını anımsatarak “Valilikte çalışan arkadaşlara da katkı ve destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Geçiş döneminde uyumlu bir şekilde çalıştık. Tekirdağ basınına onların da çok büyük desteği ve katkısı var” dedi. Canbey, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan Basın İlan Kurumu’nun iki ana görevinin olduğunu ifade ederek “Bizim birinci görevimiz kamu kurum ve kuruluşlarının ilanlarının basında yayınlanmasına aracılık etmek, ikinci görevimiz ise gazetelerin desteklenmesine yönelik çalışmalar yapmaktır” diyerek, denetleyici ve destekleyici bir kurum olarak bu hizmetleri en iyi şekilde yapmaya çalıştıklatını söyledi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10