Kubilay: Kurumları önemsiyoruz

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Çerkezköy 18.04.2014 18:20:00 0
Kubilay: Kurumları önemsiyoruz

KAPIDA KARŞILADILAR

Dün saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Metin Kubilay’ı kapıda karşıladı. Günün anısına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş Kaymakam Kubilay’a çiçek takdim etti.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyarette yaptığı konuşmada göreve geldiği günden itibaren Çerkezköy’de bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurum kuruluşlarını ziyaret ettiğini ifade etti. Kaymakamlık olarak kurumları önemsediklerini ifade eden Kbilay “Sizlerle de bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Seçimlerin ardından sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedim. Görevinizde de başarılar diliyorum” dedi.

1974’TE KURULDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, da ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 1974 yılında Cemalettin Köse başkanlığında kurulduğunu anımsatan Kuş “1999 yılından itibaren beş dönemdir oda başkanlığını ben yürütüyorum. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası şoför esnafının faaliyetlerini genişletmek, sorunlarını bir nebze olsun yardımcı olmak için kurulmuştur” diye konuştu.

BİN 400’E YAKIN ÜYEMİZ BULUNUYOR

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın bugün itibariyle bin 400’e yaklaşan üyesi bulunduğunu kaydeden Kuş “Çerkezköy Şoförler Otomobilciler Esnaf Odasına kayıtlı taksici, servisçi, minibüsçü, öğrenci servisleri çeken arkadaşlarımız var. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak arkadaşlarımızın trafik komisyonundaki sıkıntılarına çare buluyorduk. Şimdi ise bu Büyükşehir’e geçti. Orada da oda olarak arkadaşlarımızı en iyi şekilde temsil edip sorunlarına da yardımcı olacağız. Yerimizi üç yıl önce satın aldık. Çekici ve hizmet aracımız var. Çekicimiz şuan itibariyle onarım aşamasında” dedi. Onarımı tamamlandıktan sonra çekiciyi üyelerin hizmetine sokacaklarını söyleyen Yaşar Kuş “2002-2009 yılları arasında odamızın ambulansı vardı. Sağlık Bakanlığının çıkarmış olduğu yasalar çerçevesinde çalıştırılmasını için olmadığı için devrettik” dedi.

BİRİMLERİ GEZDİ

Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının birimlerini gezerek bilgiler aldı. Ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kurucu Başkanı Cemalettin Köse de yer aldı.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10