23 Nisan'ı Çocuk Şenliği ile kutladılar

Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Çocuk şenliği ile kutlandı.

Çerkezköy 23.04.2014 00:33:00 0
23 Nisan

İLGİYLE İZLENDİ

Kapalı Otopark alanında 13.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen şenliğe öğrenciler, veliler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Çocuk şenliği, Fevzipaşa İlkokulu halk oyunları ekibinin gösterisi ile başladı. Öğrencilerin çeşitli yörelere ait halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. Halk oyunları gösterisinin ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, bu etkinlik dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

 

 

23 NİSAN ÖNEMLİ BİR GÜN

Kubilay, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe katılanların bayramını kutlarken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 23 Nisan’ın önemine dikkat çekti.

 

 

 

BAYRAMA KATKI YAPMAK İSTEDİK

23 Nisan’ın Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bayram olduğunu söyleyen Akay “Çerkezköy Belediyesi olarak bu anlamlı bayrama ayrı bir katkı sağlamak istedik.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine katkı sağlayacağını düşünerek bu yıl birincisini gerçekleştirmekte olduğumuz 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı birinci Çocuk şenliğine katılım sağlayan tüm okullarımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Çocuk Şenliği’nde öğrencilere kurulan standlarda dondurma ve patlamış mısır dağıtıldı. Çocuk Şenliği’nin gerçekleştiği alanda kurulan oyun alanlarında da çocuklar gün boyu doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar. Ana sınıfı öğrencilerinin de katıldığı şenlikte küçük öğrenciler Başkan Vahap  Akay ile fotoğraf çektirdi.

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği etkinliğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçer Müdürü Metin Aysal, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, CHP’li Belediye Meclisi üyeleri, CHP Çerkezköy ilçe eski Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Servis araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube yönetimi ve dernek üyesi engelli vatandaşlar, CHP Çerkezköy Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, okul müdürleri,öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10