Düğünlere yeni düzenleme

Çerkezköy'de vatandaşlardan gelen şikayetler nedeniyle 18 Mayıs itibariyle parklarda düğün yapılamayacak.

Çerkezköy 26.04.2014 00:02:00 0
Düğünlere yeni düzenleme

YASAKLANDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “Bir süredir ilçemiz genelindeki parklarda düğünlerin yapılması o bölgelerde oturan vatandaşlarımızın şikayetlerine neden olması  nedeniyle 18 Mayıs tarihinden itibaren parklarda düğün yapılmasını yasakladık” dedi.

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Konuyla ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün park işletmecilerine tebligat gönderdiğini söyleyen Özgör “18 Mayıs tarihine kadar parklarda düğün için kiralamada bulunan vatandaşlarımız düğünlerini kiraladıkları yada anlaştıkları parklarda yapacaklar. Ancak 18 Mayıs itibariyle düğünlere parklarda yapılmasına izin vermeyeceğiz. Çünkü buralarda yapılan düğünler hem çevredeki vatandaşları rahatsız etmekte hemde işe gidecek olanların erken yatmak zorunda kalmaları nedeniyle uyku düzenlerini altüst ediyor. Küçük çocuğu yada hastası olanlarda bu konuda rahatsızlık duyduklarını belirterek  şikayetleri var ve düğünlerin parklarda ve okul bahçelerinde yapılmaması istiyor” dedi.

YASAL İŞLEM YAPILACAK

Özgör, kimsenin ekmeğiyle oynama gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, 18 Mayıs itibariyle yasaklara riayet etmeyenler hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağını söyledi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10