Sitespor'dan sponsorluk anlaşması

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Sitespor İshak İnşaat ve Emlak ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Kapaklı 27.04.2014 04:58:00 0
Sitespor

PROTOKOL İMZALANDI

Kulüp binasında düzenlenen toplantıya Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekman, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, İkinci Başkan Çağdaş Sucu, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Ayhan ve Elmas Tarcan ,İshak İnşaat & ve Emlak  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Aydoğdu, İshak İnşaat ve Emlak  Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keskin , İsmail Gökmen katıldı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu  ile  İshak İnşaat Emlak  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Aydoğdu ,  toplantıda  sponsorluk anlaşmasının detayları hakkında bilgi verdi. Toplantıda bir konuşma yapan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, şunları söyledi: “Uzun süreli çalışmaların ardından bu noktaya geldik. Bu anlaşmada emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlere inanan ve Alt Yapı gruplarımızın tamamına sponsor olan  İshak İnşaat Emlak  ’a şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.Umarım gençlerimiz daha da iyi imkanlar altında ve taraftarlarımızın da desteğiyle başarılı olacaktır.  Kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapı kurarak ,  kısa sürede kendi sporcusunu yetiştiren bir Site Spor ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.Bu hedefimize inanan ve gençlerin spor yapmasına katkı da bulunan iş adamı arkadaşlarım umarım örnek olurlar.Amatör kulüpler ülkemizin olmazsa olmazları arasındadır.Umarım duyarlı iş adamlarımız spora olan desteklerini arttırırlar ve ülke gençliğimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerine katkıda bulunurlar” dedi.

“SPOR YAPMA İMKANI BULUNUYOR”

İshak İnşaat Emlak  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Aydoğdu, şu değerlendirmede bulundu:Kapaklı ilçemizi öncü spor ilçelerinden biri yapmak ve yurdumuzda sporcu yetişmesine ve altyapının zenginleşmesine katkıda bulunma hedefiyle Site Spor Kulübü’yle güç birliği içinde koşacağız. Önümüzdeki yıllarda da spora, sporcuya ve spor yapan herkese destek vermek için çalışmaya devam edeceğiz.Site Spor kulübünü yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber uzun süredir takip ediyoruz. Verdikleri mücadeleyi takdirle izledik. Gelişen Kapaklı’mızda stadımızın yapımıyla birlikte kulüplerimiz başarılar elde etmeye başladı. Alt yapılarında bir çok gencimiz spor yapma imkanı buluyor.Çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Alt Yapı kategorilerinin tamamının sponsorluğunu üstlendik.Umarım Türk sporuna ufakta olsa bir faydamız dokunur.Sözlerime büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bir sözüyle son vermek istiyorum.” Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir.” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10