İşçi Bayramını Kadıköy'de kutlayacaklar

Yaklaşan 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili açıklama yapan Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Tükkan "Geçtiğimiz yıl 1 Mayıs, Türk-İş'e bağlı sendikalar tara

Bölgede Gündem 28.04.2014 13:42:00 0
İşçi Bayramını Kadıköy

İŞÇİLERİN SIKINTILARI ANLATILACAK

1 Mayıs’ta işyerlerinde çalışanların sıkıntılarını dile getireceklerini söyleyen Tükkan, 1 Mayıs kutlamalarına 5 otobüs ile gideceklerini belirtti. 1 Mayıs’ın işçiler için çok önemli olduğunu dile getiren Türkkan “Biz Türk İş’e 1 Mayıs İşçi Bayramında yapılacak konuşmalarda çalışma hayatı ve sıkıntılarını dile getirileceğiz. Bizler çalışan işçi kesimi olarak çalışma şartlarımızın günün koşullarına uygun olmasını her platformda dile getiriyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMA KOŞULLARININ İYİLEŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

Kimsenin malında ve parasında gözlerinin olmadığını söyleyen Türkkan “Biz yalnızca hakkımız olan emeğimizin hakkını ve çalışma koşullarımızın iyileştirmesini istiyoruz” dedi. Türkkan “Kadıköy’deki 1 Mayıs Bayramı Kutlamalarına Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, Teksif Sendikası genel Başkanı Nazmi Irgat, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Türk-İş’e bağlı tüm sendikaların Genel Başkanları ile Şube başkanları ile bu sendikalara üye işçiler katılacak” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10