Ordu'dan Başkan Akay'a sürpriz ziyaret

Yıllardır Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamına uğramayan MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, 30 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen CHP'li Belediye Başkanı Vahap Akay?

Çerkezköy 29.04.2014 16:39:00 0
Ordu

VATANDAŞ YANLIŞ HİZMETLERDEN SIKILMIŞTI

Belediye Başkanı Vahap Akay’a görevinde başarılar dileyen Ordu, devam eden bir dava ile ilgili dilekçesini de Başkan Akay’a teslim etti.  Artık Çerkezköy Belediyesi’nin biran önce hizmete başlaması gerektiğini söyleyen Ordu “Vatandaşlarımız ister istemez geç kalınmış hizmetleri geri istiyorlar. 10 yıllık Belediye Başkanının yaptığı yanlış hizmetlerden vatandaşlarımız sıkılmıştı. 1994 yılından itibaren Çerkezköy’de en fazla ilgi gören mevcut Belediye Başkanı sizsiniz. İnşallah bekledikleri hizmetleri yerine getirirsiniz. Seçilen kişiler her zaman vatandaş hizmetli olmalıdır” dedi.

İNANDIĞI KADRO İLE YOLA ÇIKTI

CHP’de seçim öncesi yaşanan liste krizi ile ilgili de konuşan Ordu, “Vahap Akay kendi inandığı kadro ile bu yola çıktı. Kimsenin bilmeden başkanı ve makamı yıpratmaya hakkı yoktur. Çalışacağı kişileri kendisi seçer” dedi. Ziyaretten dolayı Mustafa Ordu’ya teşekkür eden Vahap Akay “Zorlu bir seçim süreci yaşadık. Amacımız Çerkezköy’ün beklentilerine cevap vermek ve Çerkezköy’ü daha iyi bir yerlere gelmesini sağlamak olacak. Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere getirmek için de yılmadan çalışacağız. Seçimler geldi diyorduk şimdi bakıyoruz ki bir ay geçmiş. Hizmetlerimize başladık ama hayırlı olsun ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Halkımıza en iyi hizmeti yapmak için kadroda bulunan arkadaşlarımız ile güzel bir şekilde çalışacağız” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10