Mandalı: Tüm Kapaklı halkının başkanıyım

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı dün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Vekili İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönet

Kapaklı 30.04.2014 16:59:00 0
Mandalı: Tüm Kapaklı halkının başkanıyım

SAĞLIKLI BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞANDI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “30 Mart Yerel Seçimleri ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday oldum ama tüm partililere gönlüm açık’ dedim. Onlardan da oy beklediğimi söyledim. Nitekim halkımız teveccühünü gösterdi ve beni 3’üncü kez Başkanlığa getirdi. Kapaklı’da Türkiye’nin diğer seçim bölgelerine nazaran oldukça barışçıl ve sağlıklı bir seçim süreci yaşandı” dedi. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde işlemesinde Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katkısının olduğunu dile getiren Mandalı “Seçimler geride kaldı. Parti rozetini yakamdan çıkardım. Artık tüm Kapaklı halkının başkanıyım. Şimdi seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanı” diye konuştu.

 

BÜYÜKYONCALI DA KAPAKLI’YA BAĞLANMAK İSTİYOR

Belediyede çalışacak insanları işe alırken kimsenin partisine bakmadıklarını söyleyen Mandalı “Bugün eğer ben İrfan Mandalı olabildiysem bundan çalışma arkadaşlarımın Belediye personelimin de katkısı büyüktür” diyerek Çerkezköy Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce’nin de yakında belediyede danışman olarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Mandalı, Kapaklı Belediyesi’nin çalışmalarından diğer ilçelere bağlı mahallelerin de memnun olduğunu ifade ederek “Bugün Büyükyoncalı ve Safaalan mahalleleri de Kapaklı’ya bağlanmak istiyor” dedi. Konuyla ilgili Tekirdağ Valiliği ile görüşeceklerini söyleyen Mandalı “3-4 ay içinde sistem tamamen oturduktan sonra bu konuyla ilgili daha ayrıntılı görüşmelerde bulunacağız” diye konuştu.

 

HALK HİZMETLERİNİZDEN MEMNUN

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da İrfan Mandalı’nın Belediye Başkanlığı konusunda tecrübeli olduğunu ifade ederek “Kapaklı halkı sizin hizmetlerinizden oldukça memnun. Öyle olmasaydı 3’üncü dönemde de Belediye Başkanlığı’na seçilemezdiniz” dedi. Kozuva, Mandalı’nın bundan sonraki süreçte de halka en iyi şekilde hizmet edeceğinize inandığını dile getirdi.

 

 

 

 

SİZİN İÇİN AVANTAJ

Ziyarette konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de belediye seçimlerinin partilerin değil, sevilen kişilerin seçimi olduğunu dile getirdi. Parti değişikiliğinin İrfan Mandalı’nın 3’üncü dönemde de bu halka hizmet edebilmesi açısından bir gerekçe olduğunu ifade eden Mandalı “Kapaklı’ya yeni hizmetler yapma adına ilçenin henüz ham olması da sizin avantajınızadır. Çünkü yapacağınız her önemli hizmet bir ilk olma özelliği taşıyacaktır” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10