BaşarılıTaekwandocular Başkan Akay'ı ziyaret etti

4-6 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesinde protokol ziyaretlerini sürdüren Güzel Spor Kulübü antrenörü Bilal Güzel ve sporcuları,Ã?

30.04.2014 18:58:00 0
BaşarılıTaekwandocular Başkan Akay

Çerkezköy Haber- Güzel Spor Kulübü ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel beraberindeki sporcularla birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

“İKİ SPORCU İLE TEMSİL EDECEĞİZ”

Güzel Spor Kulübü ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve sporcuların katıldığı ziyarette konuşan Güzel “Sporcularımızdan Meryem Akgün 29 kiloda, Kübra Kepenek ise 33 kiloda mücadele edecek. Bu iki sporcumuz Tekirdağ’ın en önemli madalya umutları olacak. Çünkü Tekirdağ’ı bu şampiyonaya bu iki sporcumuzun aldığı onar puan ile gidiyoruz. Anadolu Yıldızlar Şampiyonası’nın 2016-2020 Olimpiyat Şampiyonalarına sporcu hazırlama ve kazandırma amacı ile ön hazırlık niteliği taşımaktadır” dedi.

“MADALYA İLE DÖNECEĞİZ”

Güzel “ bugüne kadar hep çalıştık. Bundan sonra da karşılığını alacağız. Bu yıl minikler, yıldızlar dünya şampiyonası var. Valilik oluru ile turnuva için ödenek çıkarmaya çalışıyoruz. Sıkıntı olursa Belediyenin de desteğini istiyoruz. Çerkezköy’e inşallah madalya ile dönmek istiyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Hafta sonunda Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvayı büyük beğeni ile izlediğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Çerkezköy’lü sporcularımız rakiplerini mağlup ederek madalya kazandılar. Tekvando sporcu gelecek yıllarda Çerkezköy’e güzel başarılar getirecektir. Gaziantep’te ki turnuvada Meryem Akgün ve Kübra Kepenek’e başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10