Geliri cami ve Kuran kursu için kullanılacak

Çerkezköy'de 2009 yılında temeli atılan ve ilçede iki yıldır hizmet veren Çerkezköy Kuba Camii'nde dernek tarafından kermes yapıldı.

Çerkezköy 2.05.2014 13:36:00 0
Geliri cami ve Kuran kursu için kullanılacak

Çerkezköy Haber - Bağlık Mahallesi’nde bulunan Kuba Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardım kesmesi açıldı. Kalabalık bir davetli topluluğu ile açılan kermeste mahallelilerin evlerinde hazırladıkları dolma, kek, poğaça, kurabiye, içli köfte sarma, gözleme gibi ürünler de satışa sunuldu. Bir gün boyunca açık kalan kermesten elde edilecek olan gelirle caminin ve kuran kursunun ihtiyaçları için kullanılacak.

 

 

 

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Kermesin dün saat 11.00’da gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Belediye meclis üyeleri, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Türk Diyanet Vakfı Çerkezköy Temsilcisi İsmail Bütün, Kuba Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile vatandaşlar katıldı. AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar, kermesin herkese hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak AK Parti olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

 

 

 

İKRAMLARDA BULUNULDU

Konuşmanın ardından protokol üyeleri kermesi gezdiler. Kermesin gezilmesinin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Yoğun ilgi gören kermes ile ilgili bilgiler veren Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nazım Kaya kermesten elde edilecek gelirin cami ve kuran kursu yararına kullanılacağını ifade ederek “Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen dernek yöneticilerimize, Kuran kursu hocamız Nuray Sivri’ye ve mahalle de bulunan kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

BİR GÜN AÇIK KALDI

Bayanların hazırladığı poğaça, börek, kek, pasta, çörek gibi yiyeceklerin satışa sunulduğu kermes akşam saatlerine kadar açık kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10