Gaziler Yunanistan gezisi istedi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan dernek üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 5.05.2014 13:40:00 0
Gaziler Yunanistan gezisi istedi

VAHAP AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Dün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay’a görevinde başarılar dileyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan “Programlarınızın yoğunluğundan dolayı ziyaretimizi bugün gerçekleştirmek istedik. Yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte sizlere görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

“YUNANİSTAN’A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği olarak Belediye’nin katkıları ile Yunanistan’a gitmek istediklerini kaydeden Yarlıgan “Dernek üyeleri ile birlikte Yunanistan’a gitmeyi istiyoruz. Haziran’ın ilk haftasında düşündüğümüz gezi için 90 kişi planladık. Yunanistan’a gitmek için üyelerimizin pasaportlarını çıkartması gerekecek. Gidişimiz otobüs ile olacağından rahatsızlığı olan üyeleri almayacağız” dedi.

 

“DERNEK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Temsilcilik olarak Türkiye’de bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneklerinden daha aktif olarak çalıştıklarını kaydeden Yarlıgan “Dernek açma ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu’nun icra köşelerinde üye sayısı 60 olanlar dernek açabiliyorlar. Ama tüzük gereği bu sayının 176 olması gerekiyor. Genel Merkez’de temsilcimiz olarak Trakya’da en iyi çalışan olduğumuzu söyledi. Girişimlerimiz sürüyor. İnşallah Çerkezköy için güzel şeyler olacaktır” dedi.

 

“SAYIYA GÖRE DEĞERLENDİRME YAPALIM”

Temsilcilik çalışmaları haricinde Pınarça’da geçtiğimiz yıllarda fidan diktiklerini kaydeden Yarlıgan “Pınarça’da bir bölgede 650 fıstık çamı, 100 ceviz, 50 adet ise badem ektik. Ayrıcı bu bölgenin çevre düzenlemesini de yaptık” diye konuştu. Ziyaretten ötürü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Trakya’da temsilcimiz olarak Çorlu’dan bile aktif bir şekilde çalışıyorsunuz. Bize Yunanistan gezisi ile ilgili bir sayısal bir bilgi verin. Meclisimizde de bu konuyla ilgili bir değerlendirme yapalım” dedi.

 

“KIBRIS’A GİTTİK”

Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak bundan önceki senelerde olduğu gibi Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne desteklerinin devam edeceğini ifade ederken, dernek temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da “Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile Kıbrıs’a geçtiğimiz yılarda iki defa gitmiştik. İlk gittiğimizde fazla bir yeri gezememiştik. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz ziyarette ise Kıbrıs’ı güzel bir şekilde gezmiştik. Yol bozukluğundan ötürü ise tanka gidememiştik. Çanakkale’de geçerlidir. Bu gibi önemli yerlere gittiğimizde ayrı bir haz hissedip her gittiğinizde ayrı yerleri dolaşma fırsatınız oluyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10