Halk oyunları ekibinden Şimşek'e ziyaret

24-26 Nisan 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Türkiye Halkoyunları Yarışmasında Finale kalarak Türkiye 6. olan aynı zamanda En İyi Müzik Mansiy

Tekirdağ 7.05.2014 11:13:00 0
Halk oyunları ekibinden Şimşek

TEBRİK ETTİ

NKÜ Halkoyunları ekibi ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, halkoyunları ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimizin büyük fedakarlık göstererek azimli çalışmaları sonucu elde etmiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Göstermiş oldukları üstün başarının devam etmesini, Üniversitemiz Halkoyunları ekibinin spor alanında elde ettikleri başarıyı derslerinde de göstermelerini diliyorum” dedi.

 

SOSYAL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİLİYOR

Şimşek, öğrencilerin derslerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da kendilerini geliştirmeleri için her türlü çalışmaya destek verdiklerini ifade ederek “Sosyal ve kültürel alanda kendilerini gösteren öğrencilerin her alanda başarıyı yakaladıklarına şahit oluyoruz. Bu amaçtan yola çıkarak üniversitemizde bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verilmektedir” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10