Albayrak: 100 günden sonra ayağa kalkacağız

30 Mart seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Tekirdağ 8.05.2014 10:38:00 0
Albayrak: 100 günden sonra ayağa kalkacağız

SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Albayrak önceki gün Tekirdağ Muhtarlar Derneği Üyelerini ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak, muhtarlara çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Muhtarlardan mahallelerindeki öncelikli, orta vadeli ve uzun vadeli sorunlarını tespit ederek kendisine bildirmelerini istiyen Albayrak, bundan sonra da muhtarlarla sık sık bir araya gelerek toplantı yapacaklarını söyledi.

 

 

ROTARY KULÜBÜ DE ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Rotary Kulübü Başkanı Burhan Göçmen de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak’ta Rotary Kulübü yönetimine teşekkür etti. Kısa Adı Genç Müsiad olan Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Talat Mert Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Albayrak’a günün anısına bir plaket takdim eden Aslan, Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

NKÜ ÖĞRENCİ KONSEYİNİ AĞIRLADI

Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Mustafa Ateş ve Konsey üyelerini de ağırladı.  Ziyarette hayırlı olsun temennilerini ileten Konsey Başkanı Ateş, üniversitenin fiziki şartları başta olmak üzere öğrencilerin isteklerini Başkan Albayrak’a iletti.

 

GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Aynı zamanda Ulusal Gençlik Parlamentosunun da temsilcisi olan Ateş, 30 Mart Yerel Seçimleri için başlatılan ‘Genç dostu adaylar, genç dostu kentler’ kampanyası ile ilgili Bilgi verdi Başkan Albayrak’tan genç dostu olmasını istedi. Gençlerin ziyaretinin kendisine güç verdiğini belirten Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi 100 gün emekleme dönemimiz olacak. 100 günden sonra ayağa kalkacağız. Yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız. Yapılanmamızı tamamladıktan sonra da biz gençlerimizin ayağına gidip bizden ne istiyorsunuz diye soracağız. Biz zaten genç dostuyuz her zaman da gençlerimizin yanında olacağız” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10