Kınalı kuzulara askeri kamuflajları teslim edildi

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'nda bugün bir günlük temsili askerlik yapacak olan 7 engelli genç için Kapaklı Sakatlar Derneği tarafından dün program düzenlendi. Programda askere gidecekler için kam

Kapaklı 11.05.2014 16:36:00 0
Kınalı kuzulara askeri kamuflajları teslim edildi

“BİR GÜN ASKERLİK YAPACAKLAR”

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen programda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Dernek üyelerimizden Necdet Yıldız, Volkan Damla, Salih Can, Necmi Güngör, Selahattin Arıcı, Utku Ünal, Hüseyin Tusol hafta etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığında bir günlük temsili askerlik yapacaklar. Biz de Tugay Komutanlığının vermiş olduğu askeri malzemeleri üyelerimize teslim ediyoruz” dedi.

 

YEMİN EDECEKLER

Pazartesi günü saat 07.45’te Çerkezköy’den hareket edeceklerini söyleyen Çakan “Kapaklı’da ikamet eden ancak fiziksel engelleri sebebiyle askerlik görevini yerine getiremeyen engelli gencimiz Pazartesi günü Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığında bir günlüğüne de olsa, askerlik yapma imkanı bulacak. Ardından ise hep birlikte yemin edecekler” dedi.

 

ANNELER GÜNÜNÜ DE KUTLADI

Engelliler Haftası’nın engellilerin engellerini aşabilmesi için önemli adımların atıldığı bir hafta olmasını temenni eden Çakan “Bütün engelli kardeşlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Toplumun geleceğini oluşturan, evlatlarını hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yetiştiren tüm annelerimizin, anneler gününü kutluyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10