Miniklerden kum resim çalışması

Kapaklı Anaokulu yönetimi ve okul aile birliği tarafından önceki gün saat 13.30'da düzenlenen etkinlikte öğrenciler Kum Resim Çalışması yaptı.

Kapaklı 13.05.2014 17:27:00 0
Miniklerden kum resim çalışması

EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR

Etkinlikte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Canan Kızılırmak, bu gibi aktivitelerle hem çocukların güzel vakit geçirdiğini hem de velilerin bu mutluluğa ortak olduğunu söyledi. Kızılırmak, çocukların bu tür çalışmalarla el becerilerini de geliştirdiğini belirterek “Okulumuz bu açıdan oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Kum Resim Çalışması’nda özel kumlar kullanılarak birbirinden güzel resimler elde ediyoruz” dedi.

ÇEVREYE KARŞI DUYARLI YETİŞİYORLAR

Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde ve Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği’nin katkısıyla başlatılan erken çocukluk dönemine yönelik bir doğa eğitimi programı da düzenlendiğini ifade eden Kızılırmak “Çocuklarımız bu tip programlar sayesinde çevrelerine ve çevre problemlerine karşı daha duyarlı yetişiyor. Farkındalık kazanıyorlar. Uyarıcıları algılama ve ayırt etme becerileri gelişiyor” dedi. Kum Resim Çalışması etkinliğine okul müdürü Sevinç Ayan da katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10