Park çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye tarafından Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi mevkiinde yapılan park çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kapaklı 14.05.2014 23:34:00 0
Park çalışmaları devam ediyor

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Parkın hafriyat çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Mandalı “Parkın içinden geçen derede de perde duvar çalışmaları yapıldı. Hacılar Çeşmesi Parkı etrafında bulunan çevre duvarlarının temel betonları döküldü. Hacılar Çeşmesi Parkı'nda bulunan tuvaletler ve büfenin grobeton işleri tamamlandı. Parkın alt yapı ve drenaj çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

 

9 ADET KAMELYA OLACAK

Atatürk Mahallesi’nde yapımına başlanan Hacılar Çeşmesi Parkı’nın 6 bin 278 metrekarelik alana yapılacağını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak olan proje alanında 9 adet kamelya olacak. Parkımızda ayrıca 1 adet büfe, 1 adet engelli satış birimi, 1 adet de tuvalet bulunacak” dedi.

BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEKLER

Mandalı, çocukların Hacılar Çeşmesi Parkı’nda kendilerini ifade edebilme imkanına sahip olacağını ifade ederek “Çocuklarımız bu tür sosyal alanlarda yeteneklerini daha kolay bir şekilde fark edebilir. Burada zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal becerilerini geliştirebilme fırsatı bulabilir. Hacılar Çeşmesi Parkı’nın en kısa zamanda yapımını gerçekleştirerek halkın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10