Servisçiler basın mensupları ile bir araya geldi

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy'deki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 15.05.2014 16:09:00 0
Servisçiler basın mensupları ile bir araya geldi

SIKINTI ÇEKİYORUZ

Dün saat 09.30’da Etbeyi Et Lokantası’nda düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Yönetim Kurulu üyeleri Dursun Aksu ve Halil Gürel ile basın mensupları katıldı. Tanyeri, Soma’da maden ocağında meydana gelen feci kazada yaşamlarını yitiren işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabır ve başsağlığı diledi. Tekirdağ’ın artık büyükşehir olduğunu ifade eden Tanyeri “UKM süreci de başladı. Bu güne kadar ilimizde UKM olmadığı için ayrı ayrı uygulamalar vardı ve şoför esnafımız da bu ayrı uygulamaların sıkıntısını çekiyordu. UKM’nin kurulması ile bu sorunların aşılacağına inanıyoruz” dedi.

 

İNANCIMIZ TAM

Tekirdağ’da UKM kurulma sürecinin başladığını ifade eden Tanyeri “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu Başkanlığına çok sevdiğimiz bir abimiz olan Mehmet Zeki Gürcün’ün getirildiğini sevinçle öğrendik. Gürcün’ün şoför esnafına değer vereceğine inancımız tamdır. Kendisini şoför esnafları olarak destekliyoruz. Yapacağı çalışmalarında yanında olacağız” diyerek Gürcün’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

VERİLEN HAK GERİ ALINAMAZ

Dernek olarak S plakalı araçların haklarını almak için de mücadele ettiklerini ifade eden Tanyeri, “Hakkımızı alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. S plaka hakları bize verildi. Ancak uygulamada aksaklıklar yaşanıyor. Bizim hakkımız olanı başkaları da kullanıyor. Bizim hakkımızı diğer plakalı araçların kullanmaya hakkı yok. Çünkü yasa bu hakkı bize vermiş. Şu anda ilçemizde aktif olarak çalışan 850 civarında S plakalı servis aracı mevcut. S plakaların haklarını alana kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz. Verilen hak hiçbir zaman geri alınmaz” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10