Belediyede 6 yeni müdürlük kuruldu

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li aday Vahap Akay'ın başkan seçildiği Çerkezköy Belediyesi'nde yeni yapılanmaya gidildi.

Çerkezköy 20.05.2014 14:18:00 0
Belediyede 6 yeni müdürlük kuruldu

YENİ YAPILANMA

Çevre Birimi, Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Avukatlık Hizmeti Servisi, Bilgi İşlem Birimi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Gelir Servisi Şefliği, Halk Kütüphanesi, İtfaiye Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Satınalma Servisi, Su Tahakkuk ve Tahsilat Servisi, Teknik Hizmetler Amirliği ve Veterinerlik biriminin bağlı bulunduğu Çerkezköy Belediyesi’nde 6 yeni müdürlük kuruldu.

3 MÜDÜRLÜĞE MÜDÜR ATANDI

Çerkezköy Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine Kenan Çetin, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne Emin Güven, emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne Nevzat Kumru getirilirken, diğer müdürlüklerdeki atamalar önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10