Lise öğrencilerinden hasta arkadaşları için anlamlı kampanya

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 12. sınıfta okuyan epilepsi hastası olan ve 3.

Çerkezköy 20.05.2014 14:30:00 0
Lise öğrencilerinden hasta arkadaşları için anlamlı kampanya

Çerkezköy Haber-  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ve Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri ameliyat olacak arkadaşları için seferber oldu.

 

 

YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİLER

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri epilepsi hastası olan ve üçüncü kez beyin ameliyatı olması gereken arkadaşları için Belediye meydanında kermes düzenleyerek örnek bir davranışa imza attı. Arkadaşları için geçtiğimiz aylarda okulda da kermes düzenlediklerini kaydeden öğrenciler, belediye meydanında kurdukları stantlarda yiyecek, içecek, el işi malzemelerini ve hediyelik eşyaları satışa sunarak destek arkadaşlarına destek olmaya çalıştı.

TİYATROYA DAVET ETTİLER

ÇTSO ve HFZ Anadolu Lisesi  11. sınıf öğrencileri, arkadaşları için Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde bir tiyatro oyunu sergileyeceklerini de ifade ederek “Biletlerimiz 10 TL’den satışa sunuldu. Tiyatromuz Cuma günü Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenecek. Bilet fiyatlarının yarısını yine hasta olan arkadaşımız için kullanacağız. Yardım amaçlı düzenlediğimiz tiyatroya da bütün Çerkezköy halkını davet ediyoruz” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10