Tam randevulu sistem devam ediyor

Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ Şube Müdürlüğü yetkilileri, hububat alımlarında tam randevulu sistemin devam ettiğini açıkladı.

Tekirdağ 22.05.2014 14:48:00 0
Tam randevulu sistem devam ediyor

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TMO’nun bu hasat döneminde, tüm ürün alımlarını randevulu olarak gerçekleştireceğini belirten yetkililer “Uygulamalarına her yıl bir takım yenilikler ekleyerek daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan Kurumumuz, 75. yılında da bu yöndeki çalışmalarına devam etmektedir.

2013 yılında üreticilerimize daha kaliteli hizmet vermek ve hasat döneminde en kısa sürede ürün teslimatını gerçekleştirmek amacıyla tüm alımlarımız randevulu olarak gerçekleştirilmiştir. Randevulu olarak işyerlerine gelen üreticilerin ürünleri anı gün içerisinde alınmıştır. Uygulama kamuoyu tarafından olumlu karşılanmıştır” dedi.

ÜRÜN MİKTARI KADAR RANDEVU VERİLECEK

TMO’nun, hizmette kaliteyi artırmak ve üreticilerimizin işyerlerinde uzun süre beklemelerini engellemek amacıyla 2014 alım döneminde de tüm ürün alımlarını randevulu olarak gerçekleştireceğini ifade eden yetkililer “Ürün sahipleri, TMO’ya arz edecekleri ürünler için www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr adreslerinden randevu alabilecekleri gibi, Şube Müdürlüğümüz ve bağlı Ajans Amirliklerimize müracaat etmek suretiyle de randevu alabileceklerdir. Randevular, taahhütnameli alımların başlamasıyla birlikte alınabilecektir. Randevular, ürün teslim etmek istenilen işyerleri için yapılacaktır. Randevu alma işlemi, gerçek kişiler için T.C. Kimlik Numarası, tüzel kişiler için Vergi Numarası ile yapılacaktır. Üreticilere ÇKS’de kayıtlı ürün miktarı kadar randevu verilecektir. ÇKS kaydı olmayan üreticiler sistemden randevu alamayacağından, ÇKS kayıtlarının mutlaka güncellenmesi gerekmektedir. Randevular, işyerlerinin günlük alım kapasitesine göre verileceğinden, randevu alacak kişilerin getirebileceği ürün miktarı kadar randevu alınması sistemin işleyişi açısından faydalı olacaktır” dedi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Ürün sahipleri detaylı bilgi İçin TMO Tekirdağ Şube Müdürlüğü’ne veya bağlı Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Silivri Ajans Amirliklerine başvurabileceğini söyleyen yetkililer “2014/2015 Alım Kampanyası için Şube Müdürlüğümüz ve bağlı Ajans Amirliklerimizde üreticilerimizce bize arz edilen ürünlerin tamamını almak üzere tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olup, ürün tesliminde üreticilerin herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10