İtfaiye ekipleri İzmir'de eğitim alacak

Keşan Belediyesi itfaiye ekipleri İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği olay yeri inceleme kursuna katılacak.

Bölgede Gündem 23.05.2014 11:14:00 0
İtfaiye ekipleri İzmir

5 GÜN EĞİTİM ALACAKLAR

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı personellerin, 26-30 Mayıs tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği olay yeri inceleme kursuna katılacağını ifade eden Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Orhan Yamak, kursta Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerine yangın yerinin incelenmesi, kundaklama nedenleri, kundaklama vasıtaları, elektrik nedeniyle çıkan yangınlar, oto yangınları konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verileceğini dile getirdi. Yamak, eğitim sayesinde yangın sonrası incelemelerde İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin daha doğru ve bilimsel yaklaşımlarla hareket edeceğini ve buna yangına ilişkin kanaat oluşturacaklarını söyledi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün araç, ekipman ile personel eğitimi konusunda bölgenin en güçlü itfaiyesi konumunda olduğunu belirten Yamak, “Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin değişen ve gelişen şartlara göre en doğru şekilde bilgi donanımı edinmek için kurslara katılımları devam edecek” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10