Avrupagöz Tekirdağ'da 2.şubesini açtı

Avrupagöz Hastanesi'nin 14. merkezi Tekirdağ Süleymanpaşa'da Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın katılımı ile açıldı. Açılış törenine sanatçı Metin Şentürk de katıldı

Tekirdağ 26.05.2014 13:06:00 0
Avrupagöz Tekirdağ

MEMNUNİYET DUYDUK

Açılışta konuşan Vali Yerlikaya “Avrupagöz Hastanesi’nin ilimizde 2.şubesini açmasından dolayı memnuniyet duyduk. Hastanenin şehrimize, Süleymanpaşa’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”  dedi. Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, “Avrupagöz Merkezi olarak,‘halka en ekonomik değerlerle kaliteli sağlık hizmeti sunma’ anlayışı ile yola çıktık. Bu anlayış doğrultusunda, 18 milyon TL’ye mal olan merkezimizi son teknolojik cihaz donanımları ve kaliteli medikal kadrosu ile halkımızın hizmetine sunuyoruz. Merkezimiz 10 hekim, 14 sağlık personeli ve toplamda 53 çalışanı ile yılda ortalama 5000 hastaya tedavi ve 1000 hastaya da ameliyat imkânı sağlamaktadır” dedi.

FARK VERMEDEN HİZMET ALABİLECEKLER

3500 metrekare açık, 2500 metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş olan merkezin Trakya’nın ilk ve tek özel göz hastanesi olduğunu söyleyen Telli “Avrupagöz Grubu olarak bu yıl sonuna kadar açacağımız yeni merkezlerimizle toplamda şube sayımızı 22’ye çıkarmayı planlıyoruz. Çok yakın bir tarihte Diyarbakır ve Isparta’da açacağımız Avrupagöz merkezleri ile kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetini orada yaşayan vatandaşlarımıza da ulaştıracağız. Merkezlerimizden özel sağlık sigortalı vatandaşlarımız yararlanabileceği gibi SGK’ya bağlı hastalar da fark vermeden hizmet alabilecekler” diye konuştu. Konuşmaların ardından merkezin açılışı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, sanatçı Metin Şentürk, Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ve protokol üyeleri birlikte yaptı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10