Belediye Başkanı Uyan çalışmaları inceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan Yeniçiftlik Mahallesi'nde sahil kısmında Marmaarereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Marmara Ereğlisi 27.05.2014 15:55:00 0
Belediye Başkanı Uyan çalışmaları inceledi

TALİMAT VERDİ

Dördüncü dönemin başlaması ile birlikte Yeniçiftlik Mahallesi ile ilgili çalışmaların başlamasını talimatını veren Belediye Başkanı İbrahim Uyan, özellikle Yeniçiftlik Sahil kısmında bulunan Atatürk Parkı olarak bilinen bölgenin yaz sezonu başlamadan bitirilmesi talimatını verdi. Yaz sezonunda vatandaşlara en uygun bir şekilde hizmet verilmesi ve tatillerini en güzel bir şekilde geçirmeleri için  gerekli çalışmaların tamamlanarak sahil şeridinin vatandaşların kullanımına sunulacak.

“EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanı İbrahim Uyan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Yeniçiftlik sahili vatandaşlarımızın tatillerini geçirebilecekleri bir sahildir. Gerekli bakım ve düzenlemelerin yapılması ile burası daha güzel ve kullanışlı hale getirilerek, vatandaşlarımıza gereken konfor sağlanacak.Vatandaşlarımız en iyi hizmete layık ve biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.''dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10