"Dört okulda güçlendirme çalışması yapacağız"

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Ege Denizi açıklarında meydana gelen deprem sonrası okullarda herhangi bir problem olmadığını, il genelindeki 4 okulda güçlendirme çalışması yap

Tekirdağ 27.05.2014 17:02:00 0

“GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPMAYA BAŞLADIK”

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Ege Denizi'nde meydana gelen ve Tekirdağ'da da şiddetli hissedilen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından Tekirdağ'da bulunan okulların son durumlarını aktardı. Düzenlediği basın toplantısında deprem sonrası Tekirdağ’da okullarda hasar tespit çalışması yapıldığını ifade eden İşler, "Tekirdağ genelinde sadece 4 okulumuzda güçlendirme çalışması yapılması gerekmektedir. 180 okulumuzda ise sıva kalkması ve küçük hasarlar dolayısıyla onarım yapılacaktır. Okullar ve kamu kuruluşları deprem ve diğer afetlerde ayakta kalması gereken en önemli binalardır. Bu sebeple Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli çalışmaları yapmaya başladık" ifadelerini kullandı.

“İNTERNET ÜZERİNDEN DERS VERECEĞİZ”

İşler, dershane yoluyla dolandırıcılık yapanların olduğunu bu konuda dikkatli olunması gerektiğini de belirtirken, "Öğrencileri ve velileri arayarak biz Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı dershaneyiz, öğrencinize internet üzerinden ders vermek istiyoruz, milli eğitim öğretmenleriyle çalışıyoruz iddialarıyla dolandırıcılık yapılmaktadır. Dershane konusu açık ve ortadadır. Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı herhangi bir internet dershanesi bulunmamaktadır" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10