"Hasan Bakkal'ın İsmini yaşatacağım"

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi'nde 70 yıl aralıksız bakkal dükkanı işleterek Çerkezköy halkına hizmet veren, Hasan Bakkal olarak ünlenen ve geçtiğimiz aylarda 90 yaşında yaşamını yitiren

Çerkezköy 28.05.2014 12:49:00 0

HASAN BAKKAL’IN İSMİNİ VE ÜNVANINI OLDUĞU GİBİ YAŞATACAĞIZ

Hasan Bakkal’ı devralan Sinan Dur, Hasan Bayraktar hizmet süresi boyunca dükkanda ne tür yiyecek ve ihtiyaç maddeleri sattıysa aynı şekilde bunların satışının yapılacağını ve onun iş yerine olan saygısını ve müşterilerine olan hizmetinin devam edeceğini belirtti. Dur, “Hasan Bakkal olarak devraldığımız iş yerinde, rahmetli Hasan Amca bugüne kadar nasıl bir yol izlemişse aynı şekilde onun yolunda ve onun hizmet anlayışıyla devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. O nasıl büyük marketlerin cesaret edip raflarına koyup satamadığı  gaz lambası gibi ihtiyaç maddeleri bu küçük dükkanında sattıysa bundan sonra da hem bir nostalji hem de bir ihtiyacı giderecek mamullerin satışı devam edecek. Bunun gibi bu gün hiçbir dükkanda ve markette satışı yapılmayan İspirto bile mevcut. Bu nedenle Hasan Bayraktar’ın ‘Hasan Bakkal ‘isimli dükkanı aynı şekilde isim olarak da devam edecek ve saygın hizmet aşkıyla 70 yılını bu insanlara vermiş olan büyük ustadın ismini yaşatacağım” dedi.

BİR KAÇ GÜN İÇİNDE HİZMETE AÇACAĞIZ

Sinan Dur, Hasan Bakkal’ı birkaç gün içinde hizmete açacaklarını belirterek, “Yıllardır Hasan amcayı tanıyan biriydim. Çoğu zaman alışverişimi onun dükkanından yapardım. Onun müşteriye olan saygınlığı ve hak yemezliği beni çok etkilerdi. İnşallah Hasan Amca gibi bizler de burada uzun yıllar ekmek yeriz” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10