Miniklerin okuma bayramı coşkusu

Özel İdare İlkokulunda bulunan birinci sınıf öğrencilerinin okumayı öğrenmeleri, değişik etkinliklerle kutlandı.

Çerkezköy 28.05.2014 17:16:00 0
Miniklerin okuma bayramı coşkusu

Çerkezköy Haber - Özel İdare İlkokulu 1-B, 1-C,1-F ve 1-G sınıfı öğrencileri okuma bayramı etkinliği ile velilerinin karşısına çıktı. Miniklerin, öğretmenleri Gaffari Lafçı, Derya Karaca, Alper Meriçi ve Zeynep Kaya nezaretinde sahnede gösterdikleri performans beğeni topladı.

 

ÖĞRETMENLERİ KUTLADI

Dün saat 16.00’da düzenlenen programla miniklerin okumayı öğrenmesi kutlandı. Özel İdare İlkokulu Müdürü Esat Aktaş “Birazdan çocuklarımızın gösterilerini izleyeceksiniz. Onların ufak tefek hatalarını da hoş görünüz. Onları bol bol alkışlayınız. Onların yetişmesinde büyük emek veren öğretmenleri Zeynep Kara, Gaffari Lafçı, Derya Karaca, Alper Meriçi’i çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

 

 

“BU YURDUN UMUDUNUSUNUZ”

Minik öğrencilere de seslenen Aktaş “Daha dün gibi dokuz ay öncesine gidersek kayıt için okula ilk geldiğinizde çekingen, annesinin ve babanızın arkasında saklanan bireylerdiniz. Okullar açıldı. İlk gün anne ve babanızın elini tutarak okullarınıza geldiniz. Heyecanla sıralara oturdunuz. Günler, haftalar ve aylar geçti. Sınıfınız doldu ve boşaldı. Ders zili çaldı, sınıflarına girdiniz. Öğretmenlerinizin anlattığı masalları, öyküleri dinlediniz. Toplama, çıkarma işlemlerinizi yaptınız. Şarkılar Marşlar söylediniz. Bugün sizin okuma bayramınızdır. Sizler bu yurdun umudusunuz, güç kaynağısınız. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek ve aydınlanacaktır. Yurdumuz sizlerle daha güçlü, daha mutlu, daha uygar olacak. Karşımda geleceğin doktorları, mühendisleri ve öğretmenleri duruyor. Sevgili yavrular birbirinizi seviniz. Birbirinize destek olunuz. Büyüklerinize karşı da saygılı olunuz. Barış için yaşayınız. Hoşgörülü, çalışkan ve doğru olunuz” diye konuştu. 

 

 

BEĞİNİ TOPLADILAR

Açılış konuşmasının ardından minik öğrenciler, hazırladıkları tiyatro, şiir ve skeçleri davetlilerin beğenisine sundu. Öğrenciler sahnedeki performansları ile beğeni toplarken, program yine minik öğrencilerin gösterisi ile sona erdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10