Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olacak

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver, Mestan Özcan, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu ?

Tekirdağ 29.05.2014 17:02:00 0
Türkiye

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Gerçekleşen ziyarette Tekirdağ TSO Başkanı Günay, Kadir Albayrak’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tekirdağ TSO olarak Tekirdağ için her türlü projeye destek olacaklarını ifade eden Başkan Günay, Tekirdağ büyürse, gelişirse Türkiye büyür ve gelişir sloganıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz ifadelerine yer verdi. Başkan Günay “Tekirdağ için atılan her adımı önemsiyoruz. Türkiye’nin büyümesinde yerel gücün önemi yadsınamaz. Ülke genelinde istatistiki verilerde ilk 10 içinde olan ilimiz bu misyon ile gelecek yılların vizyonunu şimdiden oluşturmaya çalışıyor. Büyükşehir belediyesinin Tekirdağ’ın gelişmesine, güçlenmesine çok önemli rolü olacaktır. Bu yüzden yapacağınız çalışmalarda her türlü desteğe hazırız” dedi.

İSTANBUL’UN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAĞIZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizlerden gelecek her türlü eleştiri ve öneriler bizim için çok önemli. Tekirdağ’daki kamu kurum ve kuruluşları ile ve STK’lar ile birlikte hareket ettiğimiz takdirde şehrimiz kalkınacak ve gelişecektir. Bu konuda sizlerden de destek istiyoruz. Bana göre Tekirdağ’da en önemli STK’lardan biri Tekirdağ TSO ve belediyemiz ile en çok birlikte çalışacağımız kurum Tekirdağ TSO’dur. Güzel projelere imza atacağımıza inancım tamdır. Tekirdağ İstanbul’un arka bahçesi değil, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan yüzü olacaktır” dedi.

TORSAB İÇİN DESTEK İSTEDİ

Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi (TORSAB) için de destek isteyen Cengiz GÜnay “Çünkü bu proje Süleymanpaşa merkezde yaşayan insanlarımıza zenginlik getirecektir. Zenginliğin olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur. Yeraltı suyu kullanılmayan, endüstriyel atığı olmayan temiz, çevreci ve yeşil bir OSB kuruluyor. Tasarımını Türk Tasarım Vakfı yapıyor. Bu proje Tekirdağ’ın geleceği ile ilgili çok önemli bir proje, dolayısıyla hem ekonomik hem sosyal yönlerden Tekirdağlıların faydalanabileceği bir proje. Ben Tekirdağ’da doğmuş büyümüş bir birey olarak yarınlara yüz akıyla çıkacağımız bir proje olduğuna inancım tamdır” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10