İdeal Sürücü Kursu Çerkezköy'de açıldı

İdeal Sürücü Kursu Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:61 Kat:4'te açıldı. Açılış Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından gerçekleştirildi.

Çerkezköy 30.05.2014 12:21:00 0
İdeal Sürücü Kursu Çerkezköy

ÇERKEZKÖY HIZLA BÜYÜYOR

Önceki gün saat 17.00’da düzenlenen açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ün hızla büyüdüğünü ve bu büyüme ile de her gün açılan yeni işyerleriyle vatandaşların hizmet alımlarının kolaylaştığını ifade ederek “Bir sanayi kenti olan ilçemizin her geçen gün gerek nüfus artışıyla gerek yapılaşma ile hızla gelişerek büyümesine paralel olarak her gün yeni yeni iş yerlerinin hizmete girmesi vatandaşlarımızın hizmet alımları açısından önemlidir. Bu açacağımız bu yeni işyerinin Çerkezköy’ümüze ve İş yeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

HER SINIF İÇİN 19 KONTENJAN

İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu sahipleri Tansel Karpuz ve Burcu Eligül, en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacaklarını belirterek “İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu olarak önce B sınıfı ehliyet kursumuz hizmet verecek. Daha sonra diğer ehliyet sınıfları için kurslarımız açılacak. Serhat-1 Çerkezköy, Serhat-2 Kapaklı sürücü kurslarımızdan sonra üçüncüsü de İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu olarak Çerkezköy’de açtık. Çerkezköy Halkına hizmet bu kursumuzda da en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Kursta 3 sınıf  ve 4 araç bulunuyor. Toplam 8 personel görev yapacak. Ayrıca birde Similatör sınıfı bulunuyor. Ayrıca her sınıf için 19 kontenjan bulunuyor” bilgisini verdi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Abdullah Nayir, İrfan Danışmaz, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve ilçe yönetimi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Koray Önsel, CHP Çerkezköy ilçe eski İlçe Başkanlarından Halit Tokuç, Fedahi Güven ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış dualarla kurban kesilerek yapıldı. Ardından belediye Başkanı Vahap Akay , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Kurs sahipleriyle birlikte kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Açılış sonrası Kursu gezen Başkan ve beraberindeki protokol üyeleri kursiyerlerin iyi eğitim alacaklarını belirtti. Başkan Vahap Akay kursiyerlerin iyi eğitim almaları için oluşturdukları Similatör odasında similatöre de bindi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10