Polis suçüstü yakaladı

Çorlu Nusratiye Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde vatandaşları polis ve savcıyım tehdidiyle dolandırmak isteyen bir kişi suçüstü yakalandı.

Çorlu 2.06.2014 13:33:00 0
Polis suçüstü yakaladı

PARAYI ÇÖP KUTUSUNUN ALTINA BIRAKTI

İddiaya göre Y.M.’yi cep telefonu ile arayan kişi kimlik bilgilerinin bölücü terör örgütünün elinde olduğunu belirterek kendisine 25 bin lira vermesini istedi. Bunun üzerine büyük bir panik yaşayan Y.M., durumu polise bildirdi. Polis, Y.M.’den istenilen parayı vermesini belirterek takibi başlattı. Bir süre sonra dolandırıcı tekrar Y.M.’yi arayarak parayı Canan Sokak üzerinde bulunan çöp tenekesinin altına bırakmasını söyledi. Y.M. de bankadan çektiği 25 bin lirayı kendisine belirtilen adresin altındaki çöp kutusunun altına bıraktı.

TUTUKLANDI

Sokak üzerine bir kişinin çöp tenekesinin altında parayı aldığını gören polis, operasyon için düğmeye bastı. Polisi gören zanlı kaçmaya çalıştığı sırada sokağın sonunda bulanan ekip tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen N.G., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.  N.G., dolandırıcılık suçundan dolayı tutuklandı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10