Kuzulu: Karaağaç, ilçemizin önemli dinamiklerinden biri

- Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri dün Yalı Restaurant'ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Çerkezköy 3.06.2014 18:45:00 0
Kuzulu: Karaağaç, ilçemizin önemli dinamiklerinden biri

İSMİ KAPAKLI OSB OLACAK

Yemekte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı belediyenin tarihi ile ilgili bilgi verdi. 30 Mart Yerel Seçimleri sonucunda halkın teveccühü ile 3’üncü kez Belediye Başkanlığı’na seçildiğini anımsatan Mandalı, “Karaağaç OSB’nin önümüzdeki süreçte ismi değiştirilerek Kapaklı OSB olacak. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin 3’te 2’si Kapaklı OSB sınırları içinde kalacak. Belediyenin sorumluluk alanında bulunmamasına rağmen, Kapaklı Belediyesi olarak Karaağaç OSB’ye yatırım yapma konusunda destek vereceğiz” dedi.

 

 

İLÇENİN EN ÖNEMLİ BÖLGELERİNDEN BİRİ

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da Kapaklı’nın yeni bir ilçe olduğunu ifade etti. Kendisinin ilçenin kurucu kaymakamı olduğunu anımsatan Kuzulu “Karaağaç OSB de bu ilçenin en önemli bölgelerinden birisidir” dedi. Kapaklı olarak yeni örgütlenen bir ilçe olduklarını dile getiren Kuzulu, Karaağaç’ın da bu açıdan ilçenin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirtti. Yemekte konuşan Karaağaç OSB ve Derin Deşarj A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpagut ise “Karaağaç OSB olma yolundaki süreci kısa sürede geride bıraktı ve OSB oldu. Bu hızlı yapılanmada Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya’nın büyük katkıları oldu. Biz kurallarıyla, işleyişiyle örnek bir OSB olacağız. Önümüzde bir Çerkezköy OSB örneği var. Ama bizler onlardan daha iyi bir OSB olacağız” dedi.

 

 

SANAYİ KURULUŞU TEMSİLCİLERİ KATILDI

Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen tanışma yemeğine Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Sanayiciler bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da kendilerini tanıttılar.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10