Çevre Haftası etkinliklerle kutlanacak

Hayrabolu Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak yapılan Çevre Haftası etkinlikleri 5-7 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Hayrabolu 4.06.2014 12:17:00 0
Çevre Haftası etkinliklerle kutlanacak

SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENECEK

Etkinlikler kapsamında Çevre yürüyüşü  anıt park’tan başlayarak belediye önünde son bulacak. Aynı gün Belediye önünde çevre konulu resim ve şiir kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Hayrabolu göletinde Prof.Dr. Cemil Cihangir hatıra ormanına ağaç dikimi yapılacak, ayrıca Belediye önünde satranç turnuvası düzenlenecek.

ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERECEK

Etkinliklere 7 Haziran’da da devam edilecek. Uzunköprü yolu 3. km başlayacak olan kros koşusu Cumhuriyet meydanında sona erecek. Etkinlik ödül töreni ile son bulacak. Daha temiz bir çevreye sahip olmanın yolunun, çevreye duyarlı olmaktan geçtiğini ifade eden Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Sokakları caddeleriyle daha temiz bir kentte yaşayabilmek için çalışıyoruz. Çöplerimizi yerlere atmayarak, atanları uyararak, çevre bilincinin ulaşması için ilk adımı atabiliriz. Bu bilincin yerleşmesiyle daha temiz bir çevre için atılacak daha büyük adımların temelini oluşturacağız. Bu vesileyle tüm halkımızı 5-7 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerine katılmayı davet ediyorum” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10