ÇKS'de kayıtlı ürün miktarı kadar randevu verilecek

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Tekirdağ Şube Müdürlüğü'ne bağlı Muratlı Ajans Amirliği, hububat alımlarında tam randevulu sisteme devam ediyor.

Tekirdağ 7.06.2014 10:47:00 0
ÇKS

OLUMLU KARŞILANDI

Uygulamalarına bir takım yenilikler ekleyerek daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten TMO Muratlı Ajans Amiri Ceylan Aydoğan “2013 yılında üreticilerimize daha kaliteli hizmet vermek ve hasat döneminde en kısa sürede ürün teslimatını gerçekleştirmek amacıyla tüm alımlarımız randevulu olarak gerçekleştirildi. Randevulu olarak işyerlerine gelen üreticilerin ürünleri aynı gün içerisinde alındı. Uygulama kamuoyu tarafından da olumlu karşılandı” dedi.

ÇKS KAYITLARI GÜNCELLENMELİ

Aydoğan, randevuların taahhütnameli alımların başlamasıyla birlikte alınabileceğini ifade ederek “Randevular ürün teslim etmek istenilen işyerleri için yapılacaktır. Randevu alma işlemi gerçek kişiler için TC Kimlik Numarası, tüzel kişiler için Vergi Numarası ile yapılacaktır. Üreticilere ÇKS'de kayıtlı ürün miktarı kadar randevu verilecektir. ÇKS kaydı olmayan üreticiler sistemler randevu alamayacağından, ÇKS kayıtlarının mutlaka güncellenmesi gerekmektedir” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10