1911 Çerkezköyspor ziyaretlere Başkan Akay ile başladı

Geçtiğimiz hafta yeni yönetimini oluşturan 1911 Çerkezköyspor Kulübü önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

7.06.2014 14:37:00 0
1911 Çerkezköyspor ziyaretlere Başkan Akay ile başladı

YENİ YÖNETİMLE BAŞKAN AKAY'I ZİYARET ETTİLER

1911 Çerkezköyspor Kulübü oluşturduğu yeni yönetimiyle birlikte ilk ziyaretini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Murat Narçın başkanlığında gerçekleşen ziyarette Mesut İşlek, Talip Sivri, Yakup Cin, Melik Gedikoğlu, Rıdvan Koç, Serkan Yeşil, Ünal Karabaş, Nevzat Oğuz, Sebahattin Çolakoğlu ve Turan Kurt yer aldı.

 TAKIM HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER

Ziyarette yeni oluşan 1911 Çerkezköyspor yönetimi Başkan Vahap Akay'a tanıtılırken, yapılacak olan projeler hakkında da Akay’a bilgiler verdiler. 1911 Çerkezköyspor  Basın Sözcüsü ve Halkla İlişkilerden sorumlu Sebahattin Çolakoğlu, "ilk ziyaretimizi gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanımız Vahap Akay'a futbolun dışında yapmayı planladığımız diğer spor branşları ve bunun içinde salon sporları da bulunuyor bunlar hakkında da bilgiler vermeye çalıştık" dedi.

“SPORU VE SPORCUYU SEVDİRECEĞİZ”

Çolakoğlu “ Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Belediye Başkanımız yeni yönetimi çok beğendi ve bizlere olan yaklaşımı da mutlu etti. Yapmış olduğumuz fikir alışverişinin ardından gerekli çalışmalarımıza biran önce başlayarak takımımızı oluşturacağımızı ve diğer spor branşları içinde gerekli alt yapıyı hazırlayacağımızı söyledik. Çerkezköy’de sporu ve sporcuyu sevdirmek adına kulüp olarak elimizden gelenin en iyisini yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, oluşturulan yeni yönetimle birlikte takımın da çok iyi olacağını kaydederek, kulübe destek yönünden Belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10