Voleybol turnuvası'nda şampiyon Nurullah Narin Ortaokulu oldu

Eğitim Bir Sen Çerkezköy Temsilciliği Voleybol Turnuvasında rakibini 25-20,25-22 ve 25-16'lık setler ile mağlup eden Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı birinci oldu.

7.06.2014 14:39:00 0
Voleybol turnuvası

Çerkezköy Haber- Eğitim Bir Sen Çerkezköy Temsilciliği tarafından geleneksel olarak her yıl  düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final karşılaşmasında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ile Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Nurallah Narin Ortaokulu rakibini 3-0 mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

 

 

FİNAL KARŞILAŞMASI OYNANDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda önceki akşam saat 19.00’da başlayan final karşılaşmasında Nurullah Narin Ortaokulu ile Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi takımı karşı karşıya geldi. Her iki takımında etkili bir oyun ortaya koyduğu sette Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı rakibi karşısında daha az hata yapan Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı setin sonlarına dört sayılık üstünlük ile girdi. 20’li sayılara kadar rakibi karşısında etkinliğini sürdüren Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı bu seti 25-20 kazanarak setlerde durumu 1-0 yaptı.

FARKI İKİYE ÇIKARDI

Karşılaşmanın ikinci setinde de her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koydu.Karşılıklı sayılarla geçilen ilk bölümlerinde daha az hata yapan Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı karşılaşmada üstünlüğü eline aldı. Rakibinin hücumda ve savunmada hatalarını değerlendiren Nurullah Narin Ortakolu karşılaşmanın ikinci setinin ilk teknik molasını 8-6 önde girdi. İlk teknik molanın ardından etkili oyununu sürdüren Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı aradaki sayı farkını artırdı. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ise oyundan kopmayarak rakibini yakalamayı başardı. Karşılaşmanın ikinci setinin ikinci molasını da Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı üstün geçti. Molanın ardından yapılan değişiklerle oyunda üstünlüğünü devam ettiren Nurullah Narin Ortaokulu farkı korumayı başardı. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ise savunmada ve hücumda hatalar yapmaya devam etti. Setin sonlarına doğru oyundan kopmamaya çalışan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi servislerden sayılar bularak moral buldu. İlerleyen bölümlere doğru farkı biraz daha indirmeye çalışan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi sonunu getiremedi. Set boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı seti de 25-22 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

ŞAMPİYON OLDU

Karşılaşmada iki farklı üstünlük yakalayan Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı üçüncü sette çok rahat bir oyun ortaya koydu. İki sette iyi bir oyun ortaya koyan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı bu sette varlık gösteremedi. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı ilk ve ikinci teknik molayı üstün tamamladı. Setin ilerleyen bölümlerinde aradaki farkı çift hanelere çıkartan Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı karşılaşmayı kazanmaya çok yaklaştı.20’li sayıları sekiz sayı üstünlükle geçen Nurullah Narin Ortaokulu Voleybol Takımı seti 25-16 maçı da 3-0 kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Karşılaşmanın ardından turnuvada dereceye giren ekiplere ödülleri verildi. Turnuvada 3. Olan Halit Narin Endüstri Meslek Lisesine madalyalarını Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim şube müdürü Mehmet Demirci takdim etti.Turnuvada ikinci olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinin madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal takdim ederken turnuvanın şampiyonu Nurullah Narin Ortaokulunun ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal takdim etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10