Kursiyerlerin 6 aylık emeği görücüye çıktı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi ile Tepe Ortaokulu işbirliği ile açılan Dikiş-Nakış kursu kursiyerleri, kurs boyunca hazırladıkları ürünleri sergi ile görücüye çıkardı.

Çerkezköy 11.06.2014 12:41:00 0
Kursiyerlerin 6 aylık emeği görücüye çıktı

Çerkezköy Haber -  Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Çerkezköy Tepe Ortaokulu işbirliği ile açılan ‘Makine nakış kursu ve dekoratif örtü dikimi kursu’na katılan 22 kursiyerin kurs boyunca hazırladığı ürünler, dün açılan sergi ile Çerkezköylülerin beğenisine sunuldu.

22 KURSİYER KATILDI

Dün saat 10.00’da düzenlenen sergi açılışında konuşan kurs öğretmeni Nesrin Erkut “6 ay süren kursta 22 kursiyer hazırladıkları ürünleri Tepe Ortaokulunda velilerin ve vatandaşların beğenisine sundu. Kursiyerlerimiz el emeği göz nuru makine nakış kursu ve dekoratif örtü dikimi eserlerini sergilediler.  Bizlere destekte bulunan okul idaresine ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezine teşekkür ediyoruz. Kasım ayında başladığımız çalışmalarımızı okulumuzun çatı katında devam ettirdik. Yapılan çalışmaların ardından kursiyerlerimiz el becerilerini geliştirme imkanı buldular” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10