AK Parti İl Başkanlığı'nda devir teslim

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur'un istifasıyla boşalan il başkanlığına AK Parti genel merkezince yapılan görüşmeler ve istişareler sonrasında AK Partiye katılan HAS Parti kadrosu içind

Tekirdağ 15.06.2014 12:58:00 0
AK Parti İl Başkanlığı

YARDIMA HAZIRIM

Ankara’dan yetkilendirilen Ahmet Akçay Cumartesi günü parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Eski Başkanı Ahmet Kambur, “Bu güne kadar 40 yıllık siyasi hayatı içinde, Karacakılavuz belediye başkanlığı, Ak parti kurucu il başkanlığı, AK Parti Tekirdağ milletvekilliği, Ak parti il başkanlığı görevlerinde bulundum. Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın düşünceleri doğrultusunda Türkiye’de 2014 seçimleri sonrası oylarını arttıran 17 ilden biri olduk. Bugün itibariyle görevi yeni arkadaşımıza devir ediyorum. Biz gönülden AK Parti düşüncesinde olan insanlarız. Her zaman partimin emrindeyim. Bizden yardım talep edildiğinde partime ve teşkilatımıza yardıma hazırım” dedi.

TEKİRDAĞ’A HİZMET YOLUNDA YAN YANA YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da “Bana AK Parti İl Başkanlığı görevi verildi. Bu emaneti, bugüne dek taşıyan Tekirdağ AK Parti İl Teşkilatı’nda görev yapmış ve yapmakta olan tüm dostlarımıza, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki, bundan sonra da Tekirdağ’a hizmet yolunda yan yana yürüyeceğiz. Tüm önerilere, sorulara, eleştirilere, şikayetlere, dertlere kulak vereceğiz” dedi.

ORTAK PAYDALARI BİRİNCİ SIRAYA ALALIM

Tekirdağ’ın istekleri, soruları, beklentileri, arayışlarının kendileri için vazgeçilmez bir değer taşıdığını söyleyen Akçay “Bizim de, Tekirdağ’dan isteklerimiz olacaktır. Benim şahsen ilk isteğim şu, farkları, ayrımları ikinci plana itelim. Benzerlikleri, ortak paydayı birinci plana alalım. Önceliğimiz kardeşlik, komşuluk, dostluk olsun.“Bizden”, “Onlardan”, “Şucu – bucu” gibi ayrımları bir kenara bırakalım. Tekirdağ, bir Avrupa şehri. Bizleri bekleyen büyük bir vazife var:Hem kendi değerlerimize sahip çıkmak, hem de modern değerleri benimseyip yaşatmak” dedi. Tekirdağ il başkanlığında düzenlenen törene Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Prof. Dr. Necip Taylan, il kasın kolları başkanı Çiğdem Koncagül, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10