Arslan: CHP'nin bayrağını indirmeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan dün Çerkezköy'e geldi. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör'ü ziyaret eden Arslan, geçtiğimiz gü

Çerkezköy 17.06.2014 16:54:00 0
Arslan: CHP

115 MİLYON TL BORÇLA DEVRALDIK

Sağ duyulu seçmenlerin CHP’ye oy verdiğini söyleyen Arslan “Bu seçimde AK Parti’nin Yalova’daki tüm oyunlarını bozarak büyük bir başarıya imza attı” dedi. Yalova Belediyesi’ni 115 milyon TL borçla devraldıklarını ifade eden Arslan “Ama bu borcu belediyemiz kısa sürede ödeyecektir. Seçimlere de mevcut 13 mahallemizde de çok sıkı bir çalışma sergiledik. Ve çalışmalarımızın semeresini de seçimleri kazanarak aldık” dedi.

ÇALIŞINCA OLUYORMUŞ

Yalova’da CHP’nin yıllardır bu kadar çalışmadığını söyleyen Arslan “Demek ki çok çalışınca istenilen oluyormuş. İşte biz bu çalışmanın meyvesini elde ettik. Artık çok çalışacağız. Ve CHP bayrağını Yalova’dan hiç indirmeyeceğiz” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de konuşan Arslan “Ağustos ayında bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Bu seçimden de başarılı şekilde çıkmak istiyoruz. Bu nedenle Yalova genelinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için belirlediğimiz buraları 20 gün sonra faaliyete geçireceğiz” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Buralarda görev alacak ekibi belirlediklerini söyleyen Arslan “Bu seçim Türkiye için çok önemli. İnşallah bu seçimde de başarıyı yakalayacağız. CHP olarak bundan böyle de Yalova Belediyesi’nde CHP bayrağının kalıcı olarak bırakmak istiyoruz” dedi.

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Belediyeden kaldırılan TC ibaresini göreve geldiklerinde tekrar belediyeye koyduklarını ifade eden Arslan, “TC için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Büyüklerimiz bize üç şeyi öğütledi. Yalan söylemeyeceksiniz, yetim hakkı yemeyeceksiniz, çalıp çırpmayacaksınız dedi. CHP Belediyesi bunların hiç birini yapmayacak ve halkın menfaatlerini gözeterek haklarını koruyarak hizmet verecek” dedi.

CHP’NİN KAZANMASI BAŞARIDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör de “Yalova’daki başarıyı önemsiyoruz. Yalova’da CHP ile AK Parti’nin oyları yakın yakın olsa da CHP’nin 228 oyla fark atarak seçimi kazanması büyük bir başarıdır” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10