Futbol ve tenis turnuvasında dereceye girenler ödüllendirdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün geleneksel hale getirdiği Halı Saha Futbol ve Tenis Turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

19.06.2014 17:31:00 0
Futbol ve tenis turnuvasında dereceye girenler ödüllendirdi

Çerkezköy Haber-  Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nce geleneksel olarak düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren Halı Saha Futbol Turnuvası ile Tenis Turnuvasının ödül töreni gerçekleşti. ÇOSB Parıltım Restaurant’ta düzenlenen törende, dereceye giren takımlara ve oyunculara ödülleri verilirken, turnuvada ise Bross Tekstil birinci, Hema Endüstri ikinci ve Altınyıldız ise üçüncü oldu.

TENİS BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ödül töreninde ilk olarak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Bayanlarda ikinci olan Nur Çoruh ve birinci olan Nuray Akın Taşkın’a ödüllerini ÇOSB İmar Müdürü Fuat Özçelik verirken, İleri Seviye Erkeklerde ikinci olan Mustafa Yılmaz ve birinci olan Ali Altunbaş ise ödüllerini ÇOSB Çevre Yönetimi Sistemi Müdürü Servinaz Kuru verdi. Bu yıl yeni başlayan Erkekler kategorisinde ise birinciliği kazanan Ercan Dağcı’ya ve ikinci olan Önder Erkış’a ise ödülleri Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdür Yardımcısı Fisun Sular takdim ederken, çiftler kategorisinde birinci olan Mustafa Yılmaz-Oktay Karlı ile ikinci olan Ali Altunbaş-Önder Erkiş’de ödüllerini ÇOSB İnşaat Müdürü Tuncer Hancıoğlu verdi.

EN CENTİLMEN UĞURTEKS

Parıltım Restaurant’ta önceki gün saat 18.30 gerçekleştirilen kokteylde daha sonra bu yıl 9’uncusu düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 45 gol atarak gol kralı olan Bross Tekstil Takımı oyuncusu Mert Torun’a ödülünü ÇOSB Makine Enerji Müdürü Oğuz Koray Erzurum verirken, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Uğurteks Takımı’na ise ödülünü ÇOSB Muhasebe Müdürü Günay Aydın verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda daha sonra ise halı saha turnuvasında ilk üçe girenlere ödülleri verildi. Turnuvada üçüncülüğü kazanan Altınyıldız Futbol Takımı ve ikinci olan Hema Endüstri Futbol Takımına ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Ödül töreninde konuşma gerçekleştiren  Mehmet Özdoğan, “Öncelikle bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm firmalarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugün Yönetim Kurulumuz da burada olacaktı. Fakat hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Tekirdağ’a geldi. Kendileri, Tekirdağ’da yatırımı olan sanayicilerle yemekte buluşmak istedi. Yönetim Kurulumuz da bu nedenle kokteylimize katılamadı. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Programda son olarak 9’ucu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Halı Saha turnuvasını şampiyonun kupası verildi. Final maçında Hema Endüstri Futbol Takımını 4-0 mağlup eden Bross Tekstil Futbol Takımının şampiyonluk kupasını ise ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk verdi. Ödül töreninin ardından törene katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10