Çetin: Amacımız Trakya'da marka haline getirmek

İşletmeciliğini AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin, kardeşi Mehmet Çetin ve Çetin Komşu'nun yaptığı By Formen Erkek Giyim Mağazası Kapaklı Pınar Bulvarı'nda açÄ?

Kapaklı 21.06.2014 18:00:00 0
Çetin: Amacımız Trakya

KAPAKLI METROPOL BİR KENT

Kapaklı’nın 1985’te 2 bin 500 olan nüfusun bugün 100 bini aştığını, 3 bin 500 hektar olan coğrafi alan sınırlarının da 20 bin hektara ulaştığını ifade eden Mandalı, Kapaklı’nın bir metropol kent olduğunu söyledi. Pınar Bulvarı’ndaki trafik sonunu ile ilgili de konuşan Mandalı “Bu sorun 3 yıl önce çözülmeliydi. Fakat ihaleyi alan firmanın iflas etmesi sonucu çözülemedi. İnşallah 2014 sonuna kadar Saray Çevre Yolu yapımı tamamlanır ve trafiğe açılır. Böylece Pınar Bulvarı’nda trafik sorunu denen bir şey kalmaz. Biz yola çıkarken, Kapaklı’ya yatırım gelmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızın sözünü verdik. Yeni yatırımların da gelmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

 

VERGİNİN YÜZDE 6’SI TEKİRDAĞ’DA KALACAK

Kapaklı’nın hızla büyüdüğünü ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanı Ahmet Kambur da, Büyükşehir Yasası ile ilçe olan Kapaklı’nın ilçe olmayı en çok hak eden belde olduğunu ifade etti. By Formen mağazasının yapacağı ticaretle ülke ekonomisine de katkı sağlayacağını ifade eden Kambur “Tekirdağ Büyükşehir olduğu için, artık buradan toplanan vergilerin yüzde 6’sı Tekirdağ’da kalacak. Yani, burada yapılacak alışverişlerde kazanılan paranın bir kısmı, yine bu bölge için harcanacak” dedi.

 

 

ERKEKLER DE ŞIK GİYİNSİN İSTEDİK

Ak Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve By Formen sahiplerinden Mustafa Çetin de Kapaklı’nın çok hızlı büyüdüğünü ifade etti. Çetin, büyüyen Kapaklı’da bir eksikliği gidermek için bu mağazayı açtıklarını söyledi. Kapaklı’da kadınların çok şık giyindiğini, erkeklerin de dış giyinmesi için bu mağazayı açtıklarını söyleyen Çetin “İleride ihtiyaç olması halinde bayan giyim üzerine de bir mağaza açabiliriz. Biz istiyoruz ki Pınar Bulvarı ışıl ışıl olsun. İnsanlar aileleri ile birlikte rahatça burada dolaşabilsin ve alışverişini yapabilsin. Buraya başka büyük markalar da gelsinBizim için müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Amacımız By Formen’i Trakya’da marka haline getirmektir” diye konuştu.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Duaların okunması ve kurban kesiminin ardından mağazanın açılışı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanı Ahmet Kambur ve Mustafa Çetin tarafından gerçekleştirildi. Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Remzi Garip, Nedim Yılancı, Turgut İleri ve Dilaver Burak, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Akın Yılmaz, İbrahim Aktürk, Halil İbrahim Erkan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akın, Murat Seymen ve Mesut Görgün, Güreşler Ağası Mesut İşlek, Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı, Kapaklılı iş adamları Erol Buz, Bilal Acar ve Selami Hekimoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.     

Haber / Cem BÜLBÜL  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10