MYO'da mezuniyet coşkusu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu 2013 – 2014 mezunları için önceki gün mezuniyet töreni düzenlendi.

Malkara 24.06.2014 11:47:00 0
MYO

ÖĞRENCİ ARKADAŞLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

Törene NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Ziraat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Murat Taşan, Marmara Ereğlisi MYO Md. Doç. Dr. Ömer Azabağaoğlu, Malkara MYO Md. Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Malkara MYO Müdür Yardımcıları Ender Çakal, Engin Gürfiliz, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, mezun öğrenciler adına konuşan Malkara Melek Yüksekokulu okul birincisi Elektrik Programı öğrencisi Utku Sevil mezun olan öğrenci arkadaşlarına başarılar dileyerek öğretim görevlilerine teşekkür etti.

ANNE VE BABALARI DA KUTLADI

Mezuniyet töreninde konuşan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk da Malkara Meslek Yüksek Okulu’nun, Elektrik Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Gıda Teknolojisi Programı, İşletme Yönetimi Programı, Pazarlama Programı, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Makine Programında eğitim – öğretim faaliyeti sürdürdüğünü ifade ederek “Mezun öğrencilere çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Anne ve babalarını çocuklarına verdikleri desteklerden dolayı kutluyorum” dedi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından MYO birincisi Elektrik Programı birincisi Utku Sevil, MYO ikincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Program birincisi Gizem Öztemel, MYO üçüncüsü İşletme Yönetim Program birincisi Kadir Kalkan ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Ödül töreni sonrasında ise dereceye giren öğrenciler Okul Yaş Kütüğüne Dönem Plaketini çaktı. Meslek Yüksek Okulu Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile devam eden program, öğrencilerin meslek yemininin ardından keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10