Pera Villa 3'üncü şubesi ile Çorlu'da

2000 yılında Kapaklı'da faaliyete geçen, 2007 yılında Çerkezköy'de imalatı ve damak tadıyla kısa sürede marka haline gelen Pera Villa Cafe Restaurant üçüncü şubesini Çorlu Omurtak Cadde

Çorlu 26.06.2014 19:43:00 0
Pera Villa 3

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyeleri Mustafa Çetin ve Akın Yılmaz, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi TOBB Delegesi  Rahmi Yılmaz, AK Parti Belediye Eski Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Ak Parti Kapaklı İlçe eski Başkanı Ali Osman Orhan,  Çorlu’da bulunan banka müdürleri, iş adamları, esnaf ile çok sayıda davetli katıldı.

SOSYAL YAŞANTIYA DA OLUMLU ETKİSİ OLACAK

Açılışa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök “Pera Villa Pastaneleri 2000 yılında Kapaklı’da açıldı. 2007 yılında Çerkezköy Şubesi’ni açarak işletme olarak şubeleşmeye başladık. Bugün de Çorlu Şubemizin açılışını yapmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyoruz” dedi. İşyerinin Çorlu’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da “Bir yerleşim alanında bu tip işyerlerinin olması sosyal yaşantının güzel bir şekilde devam etmesini sağlayacaktır. Bu güzel ve konforlu işyerini kazandırdıkları için Pera Villa Cafe Restaurant sahibi Şahin Aktürk’e ve çalışanlarına teşekkür ediyorum ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

SOSYAL DONATILARA DA İHTİYAÇ VAR

Çorlu’nun güç geçtikçe değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise “Çorlu’ya eskiden sanayi kenti diyorduk. Ama sanayi kenti olmakla birlikte bir ilçenin sosyal donatılara da ihtiyacı var. Avrupa’nın kapısında olan ve Trakya’nın en önemli ilçesinde bu sosyal donatıların olması ile birlikte insanlar İstanbul gibi metropol yerlere gitmek arzusunda olmayacak. Bu işletmelerin açılması ile birlikte insanlar oturup sohbet edebilecekleri, aileleri ile birlikte yemek yiyebilecekleri yerleri de Çorlu’da bulabiliyorlar. Benim iki yıllık görev sürem içinde onun üzerinde nitelikli yerler açıldı. Bu işletmeyi ilçemize kazandıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Trakya’nın en güzel ilçesi Çorlu’nun merkezinde bu işi doğru yerde ve zamanda yapacaklar. Kendilerini kutluyorum” dedi.

DAVETLİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri Pera Villa Cafe Restaurant Çorlu Şubesini gezdi. Açılışta davetliler ile yakından ilgilenen Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, açılışa katılanları kapıya kadar da uğurladı.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10