Belediye Ramazan'da 4 bin paket erzak dağıtacak

Çerkezköy Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında 4 bin paket erzak dağıtacak. Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, "Daha önce mahalle muhtarlıkları tarafından ihtiya?

Çerkezköy 27.06.2014 21:21:00 0
Belediye Ramazan

DAĞITILMAYA BAŞLANDI

İhtiyaç sahibi vatandaşlara erzaklar dün dağıtılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, “Daha önce mahalle muhtarlıkları tarafından ihtiyaç sahibi aileler belirlendi. Zabıta ekipleri muhtarlarla birlikte erzakları dağıtmaya başladı” dedi.

 

 

4 BİN AİLEYE DAĞITILACAK

Belediyenin her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadığını söyleyen Sevil “Ramazan erzak paketi dağıtımı öncesi mahalle muhtarlıklarımızdan mahallelerinde gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek bir liste halinde belediyemize vermelerini istemiştik. Mahalle muhtarlarımızda belirledikleri ihtiyaç sahibi aileleri bize bildirdiler” diyerek bu yıl 4 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak paketi dağıtacaklarını söyledi.

DAĞITIMLAR BUGÜN DE DEVAM EDECEK

Cuma günü Yıldırım Beyazıt, Bağlık, Kızılpınar, Cumhuriyet, Fatih, Fevzipaşa,Gazi Osman Paşa ve İstasyon Mahallelerinde mahalle muhtarlıkları önünde muhtarlarla birlikte zabıta ekiplerinin ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketlerini dağıttığını söyleyen Sevil “Cumartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Veliköy mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak paketlerinin dağıtımı yapılacak” dedi. Sevil, önümüzdeki hafta da devam edecek olan dağıtımlar kapsamında erzak paketlerinin toplam 4 bin aileye ulaştırılacağını söyledi.

 

 

ERZAK PAKETİNDE NELER VAR?

Çerkezköy Belediyesinin bu yıl Ramazan erzak paketinde, 2 kg. ayçiçeği yağı, bir kg. çay, bir kg. kesme şeker, bir kg. toz şeker, bir kg. zeytin, bir kg. salça, 2 kg. pirinç, 4 paket makarna, bir kg. kuru fasulye, bir kg. nohut, bir kg. yeşil mercimek, bir kg. kırmızı mercimek, bir paket hurma, 4 paket margarin yağ, bir paket tuz, beş yüz gr. beyaz peynir, bir kg. bulgur, bir şişe sirke yer alıyor.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10